Info
05.01.2015.
08:19 > 10:46
"Niko me nigde nije zvao, a duboko sam uverena da sam lično najkorisnija na mestu na kojem sam sada i mogu reći da ću ostati dosledna tome", rekla je Sonja Liht, predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost, odgovarajući na pitanje da li bi prihvatila ukoliko je premijer pozove da uđe u Vladu.
  • 22.01.2015 11:47
    zar u vladu
    Šta je radila od petog oktobra?Učinak vidimo.Zar ponovo?
  • Uzaludan

    06.01.2015 18:23
    @ Zaludan
    Teško ćemo mi saznati o čemu se radi. Kroz ovu zemlju su prošli i Đulijani, gradonačelnik New Yorka i nekoliko stranih konsultanata AVAV-a, moža su i oni morali da pitaju Vejvodu za neki savet.Sastav belosvetskih timova i saradnika na terenu je zahvalna tema i za sveznajuće i neznalice. Većina nas je u kategoriji B.
  • Danili

    06.01.2015 11:51
    zasto da ne
    Moze I ona,sto da ne. Onda bi ova gomila neradnika podpomognuta sa njenim iskustvom bila kompletnija.
  • zaludan

    05.01.2015 14:24
    facebook
    Samo nam još ti fališ!
    I ovako ne znamo kuda idemo, pa hajde i ti da se ogrebeš!

    Ne znam uopšte koji je ona faktor u Srbiji, zajedno sa Vejvodom, osim što ih je Hilari svojevremeno zvala na poklonjenje!?
    Neka mi neko objasni njene i njegove zasluge! Konkretno!
    Posle toga neka mi objasni Vučićeve zasluge, isto konkretno!
    Manite se predizbornih pamfleta i neispunjenih obećanja! SAMO KONKRETNO!

    U čemu nam je to bolje, dok ovi vladaju 2 i po godine i razmišljaju da se pojačaju ovakvim kadrovima??? Ni iz četvrtog puta ne ume da napravi vladu!? To se kod nas zove nesposoban čovek, ali u Srbiji se izgleda zove pobednik na izborima!
    Ko ga glasa neka ga vodi kući, taj ga i zaslužuje!

    Hvala na KONKRETNOM odgovoru!
    Neću prazne hvale za gospodara već činjenice, počev od mene i mojih komšija i poznanika, jer ja ne poznajem nikog kome je bolje otkad je ova vlast, a baš bih hteo da ih upoznam! Ne poznajem nikog ko veruje Liht i Vejvodi, takođe!
    Ali zato poznajem mnogo NORMALNIH ljudi koji misle isto kao i ja!

    O ČEMU SE OVDE RADI???
  • 05.01.2015 11:50
    Ova zivi tu gde joj je i mesto.
  • Steva-NS

    05.01.2015 11:37
    Sonja,Ti si svoj posao najbolje "odradila,kad je to bilo najpotrebnije"!Tvoj poslodavac je tvoj rad debelo platio (ili si radila iz patriotskih osećanja),sada je vreme da se "odmoriš"!Zato,nemoj da patiš,uživaj u plodovima "odrađenog"!Mi Ti nikada nećemo zaboraviti.
  • 05.01.2015 10:28
    Uci ces u vladu, kad to Angela bude htela.
  • Vlada

    05.01.2015 09:25
    Ući ili ne ući
    Kad nije bila gadljiva na Tadića neće ni na Vučića.
  • Pera pisar NS

    05.01.2015 08:57
    Nisu ni mene
    E Sonja zamisli nisu ni mene.Stvarno nema smisla.Ne razumem zašto bi je i zvali.Meni ovo liči na malu "igru".Treba joj dati na značaju pa onda kao "slučajno"neko pita.....A možda je i početak "malog" političkog pritiska....Videćemo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna