Info
08.01.2015.
12:18
Sindikat Elektroprivede Srbije (EPS) "Nezavisnost" najavio je da će sutra održati jednosatni protest sa zahtevom da se odluka o privatiziciji EPS-a ne donese bez rasprave u parlamentu.
  • 08.01.2015 15:56
    Ovaj Eps-ovac je agent provokator.
    Kao fol gde si bija bija bija kad je grmnilo kad je sivalo.
    Bitno je da se EPS ne privatizuje i da se vrate sve nadležnosti Elektrovojvodini.
  • deja

    08.01.2015 15:14
    vu
    Po 1000 put se paraziti dizu protiv privatizacije i uvodjenja reda u preduzeca...
  • eps-ovac

    08.01.2015 14:54
    Je li to isti onaj sindikat koji je PRVI dao podršku gospodaru Vučiću?

    Tada se niste borili za radnike i firmu. Niste se borili ni kada je usvajan zakon o radu. Niste se borili ni kad je napravljen plan korporativizacije EPS-a, gde se ukida Elektrovojvodina. Niste se borili ni kada su smanjene plate radnicima firme koja bi pozitivno poslovala, kad država ne bi prebijala dugove. Ne borite se ni za skoro ukidanje svih pogona EPS-a, kao ni za gubitak akcija radnika stečenih minulim radom. Ne tražite bolji program za zaposlene. Ne tražite veća prava za radnike i hitno otpuštanje neradnika zaposlenih u poslednje 3 godine... Ima za 3 komentara.

    Kakav ste vi to sindikat i za koga se STVARNO borite?
    To pitanje vam postavlja član sindikata kome je iz vrha sindikata rečeno da jedina reakcija na razbijanje firme (ukidanje Elektrovojvodine) može biti samo: "ĆUTI I PLIVAJ!"

    OČEKUJEM ODGOVOR!
  • 08.01.2015 14:13
    A znači tako, na mala vrata će da se privatizuje EPS.
    E pa glasali ste za to, ETO VAM GA NA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna