Info
11.01.2015.
09:07 > 10:44
Osnovni tužilac je, posle višečasovnog saslušanja, zatražio pritvor za osumnjičene radnike JKP Čistoća, među kojima je i direktor tog preduzeća, potvrđuje zamenica tužioca Marija Mladenović.
  • 11.01.2015 10:24
    Sirotinja se osladila
    Dobro je da se niko nije razboleo. Znači da su sve prodate torte bile zdravstveno ispravne. Osladila se sirotinja u Kragujevcu za male pare i to je ispalo pozitivno. Kada bi oni kupili gotovu tortu? Čestitke svima umešanima, jer su, na kraju, učinili dobro delo. S` druge strane, to je slika republike srbije.

    PS. Naravno, pravopisne greške u tekstu su odraz mog opravdanog i razumljivog nezadovoljstva stanjem u republici srbiji, koje, nadam se, delim sa velikim brojem novosađana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna