Info
12.01.2015.
09:01 > 09:16
Prethodnog dana u Novom Sadu je bilo čak pet udesa, a u nesreći kod Kaćke petlje poginula je jedna žena.
  • Ja

    12.01.2015 13:28
    @Anonimus
    To za kružni tok i unutrašnju traku nisi u pravu. Situacija kada si u unutrašnjoj traci i isključuješ se podrazumeva za činjenicu da ako se neko i nalazi u spoljnoj traci isto tako se isključuje na istom mestu samo u desnoj traci. Ako ima nameru da produži znači da ti nije dao prednost prilikom ulaska u kružni tok. Ne možeš se uključiti u kružni tok samo zato što neko ide unutrašnjom a ti bi spoljašnom trakom!!!
  • Dejan

    12.01.2015 13:20
    Vozačke dozvole
    Svim licima koji su svoje vozačke dozvole stekli obukom u nekoj NS auto školi, omogućiti da obuku i polaganje ponove o trošku grada, višestruko bi se isplatilo. Vozači, većina, nemaju pojma kako treba da se ponašaju na kružnom toku. Neophodno je javno obnarodovati notornu činjenicu da je levo skretanje na raskrisnici uvek uslovljeno pa čak i kada na semaforu ugledaš znak zeleno za levo, oni koji skreću desno u tu istu ulicu, imaju prednost, barem da se drže krajne leve strane ali ne...
  • goran

    12.01.2015 12:16
    Kakav narod takva i drzava , kakva drzava takav i saobracaj .
  • kataklizma

    12.01.2015 12:15
    Pre neki dan na putu za Zrenjanin pukim slucajem izbegavam sleper parkiran NA SRED PUTA i to sa UGASENIM SVETLIMA .
    O cemu dalje uopste i pricati .
  • najlon

    12.01.2015 11:19
    možete slobodno da odete tamo i da se uverite da je uveče pogašena ulična rasveta na tom delu oko najlona, pa nije ni čudo što su tamo česte saobraćajke... ja sam juče uveče išao sa klise ka klisanskom mostu, mrakača totalna osim u samom kružnom toku, može opušteno neko da mi izleti
  • 12.01.2015 10:49
    Niko ne gleda saobraćajne znake na i pored puta!!!!!

    A kružni tok i ono isključivanje iz unutrašnje trake da ne spominjem.... ne znam kako ljudi ne shvataju da i u kružnom toku postoje saobraćajne trake, prestrojavanje je isto kao i na "običnom" putu, žmigavac, uveriš se da niko ne kruži spoljnom , pa tek onda pređeš u nju!!!!

    manji deo ne zna pravila, ostatak su uglavnom bahati dripci koji idu tamo gde hoće i bole ih uvo za zakone....
  • Јован

    12.01.2015 10:18
    Киша
    Већ 10 година возим ауто по граду и увек ме је фасцинирала једна ствар, шта се догоди са разумом људи кад падне пет капи кише.
    То су такве исхитрене реакције, таква конфузија, скретање без жмигаваца, осетно већа нервоза... људи галаме, свирају.. као да возе гумена кола са коњима па им кисне по глави.
    Невероватно нешто
  • 12.01.2015 09:10
    u Srbiji
    vozači su totalno nepismeni. nije do stila vožnje i umeća upravljanja nego jednostavno niko ne gleda i samim tim ne poštuje znakove. svako radi šta hoće i parkira gde hoće, brzinu razvija u zavisnosti koliko se žuri ili je nervozan ili gladan a kad te zaustavi policija daš 500-1000din i nastaviš po starom. čudi me kako nema više udesa u saobraćaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna