Info
12.01.2015.
15:21 > 16:45
Međunarodna policijska organizacija Interpol raspisala je međunarodnu poternicu za bivšim ukrajinskim predsednikom Viktorom Janukovičem, koji je svrgnut sa vlasti u februaru 2014. godine.
  • Y

    12.01.2015 22:17
    Prva vest o UKR nakon dužeg vremena 2
    ...ne objavljuje se vest kako je aktuelni premijer Jacenjuk izjavio u Nemačkoj kako je ulazak sovjetskih snaga u Berlin i oslobađanje UKR od fašista u II Svetskom ratu bio čin agresije na ove zemlje, niti da se UKR vojni pilot koji je oborio malezijski Boeing 737 krije u Arapskim Emiratima, niti da se krši primirje (Minski protokol), da se preko 100 puta dnevno ponovo bombarduju Donjecka i Luganska oblast i ginu civili (izveštaj OEBS), da se u elitnim kijevskim lokalima služe "specijaliteti" sa nazivima "Dom sindikata u Odesi" (ako se neko još seća masakra od 2. maja), "pečena jetra donjeckog pobunjenika", "rusko novorođenče" i sl. Sledeća vest o UKR će biti objavljena u trenutku kada će ponovo nešto biti moguće "napakovati" RU.
  • Y

    12.01.2015 22:16
    Prva vest o UKR nakon dužeg vremena 1
    Janukovič svakako nije bio imun da zloupotrebi vlast radi lične koristi. To su činili i raniji UKR predsednici (Timošenkova, naročito Kučma), ali za njima Interpol nije raspisao poternicu. Niti za onima koju su izvršili dirigovani oružani prevrat i odgovorni su za smrt ljudi na kijevskom Majdanu (konkretno: Porošenko & Co.). Ali - on je bio "proruski" predsednik. Pa je to zbog toga vest koja zaslužuje da bude objavljena. Međutim, ne objavljuju se vesti o paradama i divljanjima UKR nacista...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna