Info
13.01.2015.
14:56 > 07:53
Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg odgovornog lica JKP "Standard" iz Vrbasa zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotrebe službenog položaja.
  • radnik JKPa

    14.01.2015 11:55
    a ovaj sad?
    ...pitam se a šta ćemo sa ovim sad koji je trenutno direktor, uzgred VKV kamiondžija sa kupljenom diplomom, koji nije podelio platu od oktobra ALI se hvali raznim nabavkama...šta on to nabavlja a mi radnici nemamo za nabavku hleba i osnovnih životnih potrepština...pitam se?
  • 14.01.2015 07:54
    nije to nista
    Ovo nije nista u odnosu na nabavku vina za OSAM MILIONA dinara bivseg direktora Odrzavanja i usluga (bez tendera) a sadasnjeg direktora gradskog zelenila.Naravno ujeo vuk magarca,a plate u odrzavanju nema jer je veliki menadzer(sa laznom diplomom)katastrofalno zaduzio firmu.Ziveli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna