Info
14.01.2015.
16:22 > 19:15
Zabrinuti građani Novog Pazara sumnjaju da je apel za humanitarnu pomoć porodice Bilalović iz ovog mesta, koja skuplja 6.000 evra za operaciju 15-mesečne bebe Hatidže, prevara, i istu će prijaviti policiji i Centru za socijalni rad.
  • pozovi

    14.01.2015 17:42
    pošalji sms,broj taj i taj,pomozimo malom,velikom,srednjem, ma devedeset procenata je prevara.NIKO NE SME ali baš ne sme da se bavi tom problematikom jer su ogromne pare u pitanju.Pranje novca preko tkz.hum.org.,a i preko zvaničnih humanitaraca je posao bandi koje se kriju iza nesreće ljudi.Banke,osiguravajuća društva,pol.stranke,ugledni pojedinci,ne vladine,ne profitabilne,volonterske...sve je to izgovor za legalno sticanje novca a za kraj će stvarno nekom i pomoći i time zapušiti usta svima koji ukazuju na laž i prevaru.Tu prednjače porodice bivših ,sadašnjih vladara,razni kapetani...naučilo se to za dvadeset godina propasti ovog jadnog ,ali baš jadnog naroda.Tako stečen novac neminovno vodi ka propasti porodica koje ih koriste-svidelo se to njima ili ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna