Info
13.01.2015.
18:31
Mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine, Peter Sijarto, izjavio je danas da očekuje intenziviranje pregovora sa Srbijom, Turskom, Grčkom i Makedonijom o potencijalnoj gradnji novog gasodova koji bi vodio do zemalja centralne Evrope.
  • Deks

    13.01.2015 19:19
    Postojeći gasovod za dotok ruskog gasa je sasvim dovoljan, čak se retko kada koristi u punom kapacitetu. Da bi Mađarska skladištila veće količine gasa nije joj potreban novi gasovod već nova skladišta gasa. Novi izvori gasa i gasovodi su naravno neophodni ali ne za dotok ruskog gasa već gasa od drugih dobavljača kako Mađarska i sve druge zemlje regiona ne bi postale zavisne od jednog istog dobavljača.
  • Private

    13.01.2015 19:02
    Poznati smo po uspesnom pregovaranju
    Ako budemo pregovarali kao prosli put za JT kada smo poklonili NIS I Banatski Dvor verovatno dajemo I EPS, Transnaftu a mozda I svako deseto novorodjence da budemo na toj ruti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna