Info
13.01.2015.
20:20 > 21:07
Direktor Beogradskog taksija Zlatan Zlatković ponovo je pretučen na aerodromu "Nikola Tesla" kada je, kako kaže, snimao nelegalne taksiste koji odvode mušteriju bez taksi vaučera.
  • Detelinarac

    13.01.2015 23:33
    Dosta više divljaka!
    Dosta je više divljih taksista!Novosađani koriste usluge udruženja, ali je problem kada u neki grad dođu gosti sa strane, pa ne poznaju udruženja i onda ih "divljak odere". Što se tiče aerodroma, to je sramota za državu kada stigne stranac i uzme "divljaka" koji ga "odere". Kakvo će on mišljenje imati o Srbiji? To je prvi utisak. Ja bih, da sam vlast, povećao cene taksi usluga, ali bih uveo oštru selekciju, obuku i strogo testiranje za taksiste. Inače mi je "muka" od taksista u saobraćaju, staju gde stignu, bezobrazni su i sl. Mada, opet, treba i njih razumeti (naravno legalne), bore se za hleb kao i svi mi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna