Info
14.01.2015.
09:05 > 09:05
Prvi broj francuskog satiričnoj magazina "Šarli ebdo" posle prošlonedeljnog napada na redakciju tog magazina danas je brzo rasprodat širom Francuske.
  • sloven

    14.01.2015 12:29
    veliki diktator
    Duh velikog Charlie Chaplina koji je u filmu Veliki diktator ismejavao firera i ideolosku zatucanost i dalje zivi. Napred Charlie!
  • 14.01.2015 10:21
    na bacanje prasine u oci jednim vestima da bi se sakrilo nesto drugo smo mi u srbiji navikli

    sarlija je ubio onaj isti koji je pocinio i genocid u africi

    taj isti organizuje i cecin koncert u ns-u
  • 14.01.2015 10:12
    Šta je ovo?
    Stvarno ne razumem sve ovo. Žao mi je mrtvih, ali "ko se mača laća, od mača i strada". Ako su već znali da svojim karikaturama vređaju i provociraju svakog ko je musliman, onda su morali biti svesni da postoje ekstremisti i na drugoj strani. Da će reagovati, tako, kako su reagovali.
    I sada se svi nešto utrkuju "u odbrani slobode novinarstva" i davanju podrške. U isto vreme pobijeno 2000 ljudi u Nigeriji i nikom ništa. Zato što su ovo "naši", a ono su tamo neki vanzemaljci, valjda. Ona deca u Nigeriji sigurno nisu nikoga provocirala i vređala. Ali slobodni i demokratski zapad se nije ujedinio u podršci porodicama tih ljudi.
    I zašto se mi tu uopšte petljamo i dajemo nekom podršku, protiv onog drugog, kada su i jedni i drugi bili saveznici u borbi protiv nas.
  • 14.01.2015 09:29
    Fascinantan makretinški potez... Ko preživi - pravi novine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna