Info
16.01.2015.
14:59
Organizacije civilnog društva koje se bave nadzorom rada javnih institucija i mediji zatražili su danas da Republičko javno tužilaštvo inicira predistražni postupak i proveri sve navode BIRN-a o mogućim zloupotrebama prilikom tendera za ispumpavanje vode iz kopa Rudarskog basena Kolubara.
  • Predragg

    16.01.2015 22:41
    Zar nije
    Zar nije dovoljno sto je g.Vucic jednoglasno potvrdio da BIRN laze? A potvrdila je i Ruzicasta Televizija.
    Mozda su novinari pogresno razumeli termin Sloboda Stampe. Da vam objasnim- to znaci da po svojoj volji mozete da stampate novine u bilo kojoj stampariji.
    Gde bismo stigli kad ne bi verovali politicarima na rec?Uskoro vam to nece biti dovoljno,nego cete traziti da vam potanko objasnjavamo kako smo potrosili drzavne pare.Onog casa kad platite porez prestaju sva vasa pitanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna