Info
18.01.2015.
10:22 > 13:10
Vozilo marke "Opel astra" udarilo je četrnaestogodišnju S.Đ. koja se nalazi u životnoj opasnosti.
  • Aco

    20.01.2015 21:24
    Treba se cuvati

    Slazem se sa vama,da je covek pijan i da je potencijalni ubica cim tako sedne za volan.Ali ovim putem apelujem na gradjanje obicne,decu,bicikliste penzionere,pesake,vodite racuna o svemu,roditelji recite svojoj deci da kad prelaze ulicu ili stoje pored puta da ne drze telefone u rukama i sto je jos gore prelaze pesacki prelaz sa slusalicama u usima i muzikom,niko vam to ne brani samo morate se cuvati..danas je dosta ludaka neobucenih u saobracaju...Pamet u glavu i preventivno se ponasajte i neka vas bog cuva,kako glasi ona stara.Bolje spreciti nego leciti...
  • Đokica

    19.01.2015 11:41
    Haos na ulicama Temerina
    Prođite kroz Temerin kako kroz glavnu ulicu, tako i kroz sporedne ulice, pa će svima biti jasno kako se bahato ponašaju vozači. Noću po ulicama biciklisti idu bez svetla, a pešaci je kreću po kolovozu. U delu Temerina se na kolovozima igraju deca i odvija se život kao na šunskim poljanama ili livadama. Svakako treba obratiti pažnju i na bahate taksiste, a posebno one divlje. Saobraćajne policije gotovo da nema. Smatram da je krajnje vreme da se zavede red u saobraćaju u Temerinu, a to je moguće jedino pojačanom kontrolom saobraćaja. Ovo treba shvatiti kao apel nadležnim organima.
  • Bojan

    19.01.2015 10:32
    Dokle bre?
    Vozač je inače bio mrtav pijan i kretao se najblaže rečeno neprilagođenom brzinom.

    To je dakle ubica i tako ga treba i tretirati.
  • Vozač

    19.01.2015 09:08
    @Vlad - SVAKI DAN NEKO STRADA
    nekada su ove vesti bile jedna rečenica u hronici a danas su uvek na prvim stranama, nema to veze sa nacijom.
  • novosadjanin

    18.01.2015 12:34
    Svi učesnici u saobraćaju moraju da shvate da
    prednost po saobraćajnim propisima nije nešto
    što se po svaku cenu mora ostvariti,nego je nešto što se mora uputrebljavati u okvirima datih okolnosti i zdravog razuma.
    Znači ako imate prednost i pravo prvenstva prolaza
    ipak ne smete leteti kao muva bez glave.
  • @vlad

    18.01.2015 11:57
    naravno da znamo da vozimo. upravljanje motornim vozilom nije previse zahtevan posao. nesrece uglavnom nemaju veze sa autom nego sa ophodjenjem prema drugima, postovanjem na prvom mestu. kada prosecan vozac bude postovao drugog, shvatao da svojim postupcima moze da povredi/ubije onda cemo napredovati, ne samo kao vozaci nego kao drustvo.
  • Vlad

    18.01.2015 10:43
    SVAKI DAN NEKO STRADA
    Da li mi se cini, ili u poslednje vreme svaki dan neko strada da li u sudaru ili bude ubijen ili pretucem, toliko da to dospe u medije?

    Jedan od zakljucaka je... Mi kao nacija ne umemo da vozimo, ili nam spremaju neke ostrije kazne u saobracaju, pa da ovo bude opravadanje za to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna