Info
18.01.2015.
13:41
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da će dugoočekivani "Tamarin zakon" uskoro biti na dnevnom redu u Skupštini Srbije, što će dovesti i do poboljšanja bezbednosti zaštite od požara.
  • 18.01.2015 14:00
    Objavi majstore
    Ma nosite se, Tamarin zakon donose zastitnici pedofila i ratni zlocinci koji su silovali maloletnice. Djubrad neopevana. Gde je Pahomije i ostala zgadija? Gde je izvini za silovanje maloletnica po Hrvatskoj i Bosni, gde su zlocinici, optuzeni? Srbija je septicka jama sa najvise zakona na svetu od kojih se ni jedan ne postuje. Pazi samo ovu njusku sa slike, ona ce nesto iskreno, nemojte vise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna