Info
21.01.2015.
10:13 > 10:44
Dvanaest Izraelaca ranjeno je danas u napadu nožem u autobusu u Tel Avivu, od kojih je troje o ozbiljnom stanju.
  • Y

    21.01.2015 16:52
    Pozdrav Beer-Shevi...
    ...i našem bivšem sugrađaninu.
  • Jan Chi

    21.01.2015 12:16
    napad nozem
    Palestinac je usao u autobus i prvo ubo par puta vozaca, a zatim i putnike u prednjem delu vozila. Policajci koji su videli cudno kretanje busa, jurili su za njim, i kad se zaustavio bus na raskrsnici, vozac je u polusvesnom stanju otvorio oba vrata i putnioci su poceli da trce napolje. Policajac je pokusao da otkrije ko je napadac, a ovaj je uspeo da izjuri napolje i da bega. Pocela je trka za napadacem, koji je usput napadao prolaznike. Jedna devojka se nasla na jednom semaforu, kada je osetila jak bol po glavi. Imala je veliku ranu i izgubila je dosta krvi. Kada u okolini nije bilo ljudi, tek tada se policajac usudio da puca u noge napadacu, jer se prethodno bojao da ne upuca greskom nekog drugog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna