Info
22.01.2015.
19:18
Narodna banka Srbije je ukazala da propisi onemogućavaju bankama da stvaraju ekstra profit na indeksiranim kreditima.
  • NEKA NBS DOBRO PROVERI

    23.01.2015 09:38
    Tvrdim da banke nemaju izvore za te kredite u Švajcarskim francima. Molim NBS da transparentno dokumentuje dokaze za sve banke pa ćemo im poverovati.
  • ovdasnji

    23.01.2015 08:37
    ako je tako,
    prikazite gde su se to banke zaduzile u svajcarcima,za koliko i posto !!!
  • jo

    23.01.2015 06:17
    Narodna
    Po onoj staroj narodnoj " Vrana vrani oči ne vadi ".Sedam dana ćute dok franak skače a onda brže bolje se javljaju čim im neko kaže da lopinare zajedno sa ovim lihvarima u vidu banaka.Ako je tako što onda mom bratu i snaji koji immaju kredit u švajcarcima neće da pokažu onu njihovu čuvenu rečenicu da se banke " zadužuju na svetskom tržištu za te kredite u tim valutama "
  • Bankarska

    23.01.2015 02:13
    mafija
    Kad ste uzimali kredit dobili ste protivvrednost dinara, a ne franke.Banke su jednostavno oprale novac iz nelegalnih tokova i bave se manipulacijama i špekulacijama.To rade belosvetske bitange koje na ovaj način ujedno opranim parama izbegavaju plaćanje poreza.Banke u SRB nisu ekspoziture stranih banaka nego franšize.To znači da je neka domaća baraba sa nekada zvučnim imenom u politici kupila ime i krije se iza cele priče.Probajte da karticom ukrstite transakcije tj da npr odete u Rumuniju i pokušate da iz banke istog imena skinete deo svoje štednje.Neće da može, jer je tamo gazda neki rumunski zelenaš.E, a ako ih na bilo koji način očepite i uzmete deo ukradenih para oni zovu gazdu iz matične zemlje iz EU kome su platili zaštitu, a onaj vam šalje sankcije preko Brisela.Tako funkcioniše svetska mafija u sprezi sa domaćim šljamom.Prvo te izbombarduju i unište, a onda šatro pomažu i zaduže, a kad otplatiš kamatu dignu vrednost valute i uzmu ti hipoteku.Pokazati im zube uraditi konverziju u domaćoj valuti pod hitno kao Orban.Kamata - inflacija+2%.Dosta su se nakrali i to im je mnogo.A NBS zna sve i ćuti jer uzima deo kolača.Banda.
  • Ćevara

    22.01.2015 20:22
    Ajde molim te...
    A ko onda ostvaruje profit??? Moja baba Kurana???
    Kome ide taj novac???
    Kad su počeli da otplaćuju kredit rata im bila 9.000 dinara a sad 40.000 dinara! Kome ide tih 31.000. u SNS, SPS,BBS, SNN, ABS,CIA ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna