Info
23.01.2015.
17:30
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su večeras sa 175 glasova “Zojin zakon”, koji obavezuje lekare da, ukoliko ne mogu da uspostave dijagnozu u roku od šest meseci, daju nalog da se uzorak tkiva i krvi pošalje u laboratorije u inostranstvu o trošku države.
  • kiralj sergej

    26.01.2015 17:37
    pohvala
    mislim da je ovo mali, ali ipak i veliki korak da pomognemo onoj deci kojima se može a i ljudski je da im se pomogne.pozitivan komentar za ministarstvo zdravlja i ostale...jer smrću bilo kog deteta i naše društvo odumire.
  • Jedan Bata

    23.01.2015 20:06
    Draga Zoja
    Izgleda je nas andjeo bio poslat na ovaj svet da za ovo kratko vreme koje je zivela zbrine svu decu koja ce od danas ZOJINIM ZAKONOM biti spasena i vracena kuci sa dijagnozom koja ce ih izleciti.Zoja nije imala tu srecu da ga doceka i nadam se da nas gleda od gore sa osmehom punim srece u nekom bolje i lepsem svetu za nju.Veliki orden i majci Bojani koja je nesebicnim zalaganjem pomogla svima i uspela da izgura ovaj zakon,nek ih bog cuva.
  • 23.01.2015 19:02
    kako ovo radi?
    Molim Vas pojasnite kako se mozemo pozvati na ovaj zakon.

    Mogu li sutra da odem kod lekara i trazim dijagnozu za 30 godina starog clana porodice za kojeg od detinjstva jedino znam da 'mentalno zaostao' ?

    Molim pomozite i dajte dalja upustva.


    ps. Bojana Mirosavljevic, hvala Vam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna