Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Škola iz Kamenice: Pomozite nam da nađemo đake iz Obrenovca

Škola "Jovan Jovanović Zmaj" iz Sremske Kamenice, želi da pronađe maturante iz osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" iz Obrenovca, jer su odlučili da im u ovim teškim vremenima ponude smeštaj i mogućnost da na miru i daleko od tuge i prihvatnih centara, završe školsku godinu i maturiraju.

Ješić: Moramo izdržati još pet dana u odbrani od Save

Komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije Vojvodine Goran Ješić rekao je da zaposleni u "Vodama Vojvodine" ulažu maksimalne napore na zaštiti sremskih naselja u šidskoj i sremskomitrovačkoj opštini i da je neophodno izdržati još pet dana dok vodostaj Save ne padne na nivo ispod granice vanredne odbrane.

Redovna odbrana od poplava kod Novog Sada

"Vodostaj Dunava kod Novog Sada jutros je iznosio 446 centimetara. Na desnoj obali Dunava, u zoni Petrovaradina, Sremske Kamenice i Sremskih Karlovaca, uvedene su mere redovne odbrane od poplava", saopšteno je iz "Voda Vojvodine".

Ima dovoljno rezervi krvi

U novosadskom Zavodu za transfuziju krvi stanje je stabilno, za sada ima dovoljno krvi jer su se na vreme pripremili za početak leta i trenutno nema povećanih potreba za dobrovoljnim davaocima krvi, rekli su za 021 iz Zavoda.

GSP: Sve više polazaka sa MAS-a

Gradski i prigradski prevoz u Novom Sadu je potpuno normalizovan, pošto su autobusi gradskog prevoznika vraćeni iz poplavljenih delova države, pa danas neće biti redukovanja polazaka.