Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Škola računara za starije Novosađane

"Građanska škola računara" u Mesnoj zajednici "Sonja Marinković", koja je specijalizovana za profesionalnu obuku srednje i starije generacije Novosađana, upisuje novu grupu polaznika za mart.

Sterilizacija kuja u Sremskim Karlovcima

U društvu za zaštitu životinja "Hipo" iz Sremskih Karlovaca ponovo je moguće sterilisati pse, tačnije kuje, s tim što je neophodno prvo zakazati termin jer ove intervencije obavljaju samo vikendom.

Otkaz zbog druženja sa Opačićem?

Predsednik Apelacionog suda u Novom Sadu Novica Peković izjavio je da će iduće nedelje odlučivati o tome da li će portparolka suda Sofija Čolić, koja je nedavno uslikana na rođendanu narko-bosa Nenada Opačića, ostati na poslu.

Počeo Fejsbuk festival na Novosadskom sajmu

Na Novosadskom sajmu danas je, u okviru sajamskih manifestacija posvećenih kulturi, umetnosti i obrazovanju, počeo peti evropski Fejsbuk pesnički festival, za koji je prijavljeno 420 pesama iz 19 zemalja.

Vučević: Novosađani se stide zbog desetak huligana

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da su većinu krivičnih dela u Novom Sadu počinili povratnici u izvršenju tih dela, što se može zaključiti na osnovu izveštaja koje mu je dostavila Policijska uprava o 30 slučajeva koji su najviše uznemirili javnost.