Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novosađani nezadovoljni komunalnim uslugama

Korisnici komunalnih usluga u Novom Sadu, Subotici, Inđiji i Vršcu nisu u potpunosti zadovoljni uslugama jer distributeri tih usluga ne vode dovoljno računa o kvalitetu i interesima potrošača, pokazala je anketa koju je sprovelo udruženje Ravnopravni potrošač.

I Janko Tumbasević napustio Vošu

Fudbaler Vojvodine Janko Tumbasević napustio je pripreme kluba u Turskoj i provešće narednih 6 meseci kao pozajmljen igrač u ekipi Spartaka iz Subotice.

FSS: Abubakar ne može u Partizan

FK Partizan je podneo zahtev Pravnoj komisiji FSS za tumačenje Pravilnika o registraciji igrača, jer ne odustaje od dovođenja nekadašnjeg ljubimca navijača Vojvodine i fudbalera Beverena Abubakara Oumarua.

Letnji program u SAD za talentovane srednjoškolce

Stejt department i Odeljenje za omladinske programe Biroa za obrazovanje i kulturu ovog leta će poslati dvoje srednjoškolaca iz Srbije na dvonedeljni internacionalni program za mlade lidere, saopštio je danas Američki kutak iz Novog Sada.

Iliju Devića zvali u Strazbur

Nekadašnji vlasnik ATP "Vojvodina" Ilija Dević boravio je 14. janura u Strazburu, gde je razgovarao sa evropskim zvaničnicima nakon što je podneta krivična prijava protiv njega u postupku istrage o privatizaciji ovog preduzeća, saznaje Radio 021.