Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

"Istina o FK Vojvodina"

Uprava FK Vojvodine govorila je danas, na konferenciji za novinare, o aktuelnom stanju u klubu. Predsednik kluba Milenko Jokić, generalni sekretar Radisav Rabrenović i Zoran Pavlović, menadžer za sportska pitanja u FK Vojvodina, govorili su o finansijskom stanju u klubu, pomoći koju bi Vojvodina trebalo da dobije, kao i prelasku Marka Nikolića i trojice igrača u Partizan.

Da li vam je veći račun za gas?

Udruženju za zaštitu potrošača obratilo se više od hiljadu građana koji, kako kažu, treba da plate za potrošeni gas nekoliko puta više nego prethodnog meseca.

Otkrivena bista dr Kosti Hadžiju

Oko dvesta ljudi okupilo se danas na otkrivanju biste jednom od osnivača fudbalskog kluba Vojvodina, Dr Kosti Hadžiju, na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Dimitrija Tucovića, kod stadiona "Karađorđe".

Bez poskupljenja komunalija ove godine

Novosadska javna preduzeća u ovoj godini nisu planirala da povećaju cene svojih usluga. Naime, iako memorandum Vlade Srbije dozvoljava da se cene koriguju za 5,5 odsto u programima poslovanja koje je odobrila Skupština grada, redom sva preduzeća nisu planirala poskupljenja.

U nedelju protest navijača Vojvodine

Grupa navijača FK "Vojvodina" najavila je da će danas u 16 časova na kraju manifestacije otkrivanja spomenika Dr Kosti Hadžiju održati protest, i najavila veliki protest u nedelju tokom treninga.