Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Lažni radnici kontrolišu kvalitet vode

Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija upozorava da su prethodnih dana zabeležili nekoliko prijava sugrađana koji navode da su ih kontaktirale osobe koje se predstavljaju kao radnici Vodovoda i da navodno kontrolišu kvalitet vode po domaćinstvima.

Potpisan protokol o obnovi i nadogradnji TE-TO Novi Sad

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potpisao je danas u Vladi Srbije Protokol o ulaganju u rekonstrukciju postojećeg i izgradnju novog bloka za kombinovanu proizvodnju električne i toplotne energije u Termolektrani-toplani (TE-TO) Novi Sad.

Bez grejanja deo Limana 4

Radnici Novosadske toplane otklanjaju havariju na vrelovodnoj mreži u Ulici Banović Strahinje, pa zbog toga grejanja nema deo Limana 4.

Hakovan sajt GSP-a

Zbog upada hakera na sajt GSP-a Novosađani su sinoć mogli da na sajtu gradskog prevoznika pročitaju nekoliko lažnih vesti, između ostalog da je "dozvoljen prevoz stoke u autobusima".

Još 17 umetnika povlači izložbe iz KCNS

Grupa od 17 umetnika odlučila je da odustane od termina za izložbe svojih radova u galerijama Kulturnog centra Novi Sad, kako bi iskazali protest protiv uređivačke i izlagačke politike aktuelnog direktora ove institucije Andreja Fajgelja.