Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Aplikacija za bržu pretragu gradskih ponuda

Sajt "NSparty" koji sadrži opširnu bazu podataka gradskih lokala, prenoćišta i mesta za kupovinu, pokrenuo je nedavno i android aplikaciju koja korisnicima omogućava da i putem mobilnog sagledaju širu kulturno-zabavnu ponuda grada.

Mali Čeda kaže: "Hvala, Novosađani"

Zahvaljujući dobroj volji Novosađana koji su poslednja dva dana donosili pomoć za porodicu koja u centru grada živi bez struje, vode i grejanja, trošna kuća je već sada prepuna stvari.

SNS: Prenaduvana cena za Kamenicu 2, DS: Nemamo nameru da se pravdamo

Vršilac dužnosti direktora Pokrajinskog fonda za zdravstveno osiguranje Petar Novaković pozvao je danas poslanike Skupštine Vojvodine, Narodnu skupštinu i Vladu Srbije, Agenciju za borbu protiv korupcije, Državnu revizorsku instituciju, tužilaštvo i policiju da spreče Vladu Vojvodine da bez kontrole potroši dve milijarde dinara za opremanje bolničkog kompleksa Kamenica 2.

Cela zgrada bez grejanja zbog jednog stanara

Grejna sezona za vlasnike 40 stanova u ulici Đure Jakšića 15 u centru Novog Sada još uvek nije počela, zato što je Skupština stanara tražila od Toplane da im ne uključe grejanje dok ne pređu na režim redovne isporuke toplotne energije.

Grad izdvojio 48 miliona za siromašne

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Vanja Vučenović izjavio je danas da je grad tokom 2013. godine izdvojio 48 miliona dinara za Konkursno finansiranje projekata iz oblasti socijalne zaštite.

Udruženja osudila privođenje fotoreportera Bete

Nezavisno društvo novinara Vojvodine, Udruženje novinara Srbije i Nezavisno udruženje novinara Srbije protestovali su zbog privođenja i legitimisanja fotoreportera Novinske agencije Beta Dragana Gojića u Novom Sadu.

Starac preminuo dok je bio na šalteru

Elektrovojvodina je saopštila da je danas oko 11 časova na naplatnom mestu Elektrodistribucije Novi Sad na Bulevaru oslobođenja, u prostoru namenjenom za individualne razgovore, prirodnom smrću preminuo je 76-godišnji D. S.

Tužilaštvo istražuje krađu toplane "Mišeluk"

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu trenutno proverava navode iz krivične prijave koju je 20. februara ove godine novosadska policija podnela protiv predsednika Gradskog odbora SPO Vladimir Jelića zbog krađe toplane "Mišeluk" dok je ovaj bio na čelu Novosadske toplane.