Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Peticija za uređenje Satelita

Novosadski URS organizuje prikupljanje potpisa sugrađana za Peticiju pod nazivom "Inicijativa za uređenje Satelita" s obzirom da je ovaj deo grada ostao zapušten dugi niz godina, navodi se u saopštenju stranke.

Tender za prilaze Žeželju u decembru

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić izjavio je, govoreći o rekonstrukciji Žeželjevog mosta i problemu prilaznih saobraćajnica, da se problem rešava i da grad Novi Sad treba ovih dana od republike da dobije sporne parcele u vlasništvo.

O sudbini "Petra Drapšina" u ponedeljak

Pokrajinski sekretar za privredu Miroslav Vasin u ponedeljak će o mogućem rešenju za fabriku "Petar Drapšin" razgovarati sa zamenicom direktora Agencije za privatizaciju, Oliverom Aranđelović.

Protestna šetnja DS protiv "nasilja i diktature"

Gradski odbor Demokratske stranke organinzovaće u subotu 26. oktobra protestnu šetnju pod nazivom "Ne prihvatam nasilje i uvođenje diktature", koja početi u 11 časova ulici Zorana Đinđića ispred Filozofskog fakulteta.  

Izmenjen saobraćaj u delu Bulevara Evrope

Saobraćaj je od danas privremeno izmenjen u delu Bulevara Evrope zbog izgradnje vrelovoda za objekte na Bulevаru Evrope bb, Novаkа Rаdonjićа 35-39, 41-43, Teodorа Pаvlovićа 36-38, 45-47.

Novosadski karatisti sjajni na SP

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar primio je u Svečanoj sali Gradske kuće novosadske učesnike reprezentacije Karate unije Srbije, koji su na nedavno održanom Svetskom prvenstvu za juniore i kadete i Svetskom kupu za decu ostvarili zapažene rezultate.

Odobreno da kaćki Nemci dobiju spomen-ploču

Savet za kulturu Skupštine grada usvojio je predloge rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Programa rada Pozorišta mladih i na Odluku o izmeni Statuta Istorijskog arhiva Grada Novog Sada za 2013. godinu.