Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Poskupljuje pijačarina u Novom Sadu

Pijačarina na novosadskim pijacama će od narednog meseca da poskupi za 3,5 odsto, što je prvo poskupljenje u polednje dve godine, kazao je direktor "Tržnice" Miloš Tubić, obrazlažući povećanje cena kao neminovnost zbog većih cena goriva, vode i struje.

Odložen meč Vojvodina-Radnički

Utakmica šestog kola Superlige Srbije između fudbalera Radničkog iz Niša i Vojvodine, koja je trebalo da bude odigrana 21. septembra, pomerena je za 2. oktobar zbog katoličke mise koja će biti održana na stadionu Čair.

Isključenja struje za 16. septembar

Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Rakovca, Bečin sela, Petrovaradina, Sremskih Karlovaca, Begeča, Banoštora i Čerevića u ponedeljak, 16. septembra neće imati struje.

Sević: Vlast u Novom Sadu stabilna, nema potrebe za izborima

Vladajuća većina u Novom Sadu je stabilna i nismo blizu nikakvih vanrednih izbora, kaže predsednik Skupštine grada Siniša Sević, koji je i predsednik Gradskog odbora SPS-a odbacujući time stav novosadske opozicije na godišnjicu rada aktuelne vlasti da su lokalni izbori potrebni.

Tesna pobeda Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i drugu pobedu u prvenstvu savladavši večeras na Karađorđu ekipu Novog Pazara sa 2:1.

Ilić: DS da raspiše pokrajinske izbore

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Borko Ilić pozvao je Demokratsku stranku da pokaže dostojanstvo u porazu i poručio njenim funkcionerima da "gubitak fotelja" u gradskoj vlasti ne doživljavaju tragično.