Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Od sada u špicevima "dupla devetka"

Zimski red vožnje GSP-a koji je stupio na snagu 1. septembra doneo je jednu novinu kada je u pitanju gradski prevoz u Novom Sadu, pa će od sada na trasi linije 9, u "špicevima" saobraćati zglobni autobusi.

Bivši đak donacijom spašava školu u Stepanovićevu

Novosadska firma "Agropanonka" doniraće 825.000 dinara Osnovnoj školi "Aleksa Šantić" u Stepanovićevu, što predstavlja iznos koji škola duguje bivšem radniku na osnovu sudske presude, zbog čega je početak nove školske godine bio doveden pod znak pitanja.

Srpski pikadisti treći u Evropi

Reprezentacija Srbije u elektronskom pikadu, koju najvećim delom čine takmičari iz Novog Sada, osvojila je treće mesto na Evropskom prvenstvu održanom u Sloveniji.

Novi Sad među top destinacijama

Vodeći elektronski informator o turističkim destinacijama, "Rough Guides"  iz Velike Britanije, svrstao je Novi Sad među osam destinacija sveta koje bi trebalo posetiti u mesecu septembru, saopšteno je danas iz Turističke organizacije Novog Sada.

Stručni skup o industrijskom inžinjeringu na FTN-u

Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Međunarodna poslediplomska škola za inženjerstvo i menadžment (FTN-IIM/EURO) organizovaće sutra predavanja "Izazovi za budućnost".