Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Izmene trasa autobusa zbog radova na Limanu 4

Zbog radova na rekonstrukcji asfalta u Ulici Ive Andrića na deonici od Ulice Heroja Pinkija do Ulice Narodnog fronta, do 3. septembra privremeno se menjaju polazna stajališta i trasa kretanja linija 4, 7, 11A i 11B.

Sutra počinje suđenje dečaku iz Građevinske

Pred krivičnim većem za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu sutra će početi suđenje petnaestogodišnjem K.V. iz Kaća, optuženom da je 7. novembra prošle godine nožem povredio i pokušao da ubije dvojicu starijih mladića.

Ugovor o izgradnji puta Novi Sad-Ruma najverovatnije u oktobru

Pregovori sa kineskim izvođačima o izgradnji puta od Novog Sada do Rume, sa tunelom kroz Frušku goru i obilaznicom oko Iriga, mogli bi da budu završeni do sredine oktobra i da u naredna dva meseca bude potpisan ugovor, izjavio je danas pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Branislav Bugarski.

Voša spremna za revanš protiv oslabljenog Šerifa

Pred odlazak fudbalera Vojvodine u Moldaviju, gde će se u revanš meču plej ofa za Ligu Evrope sastati sa Šerifom, trener novosadske ekipe Marko Nikolić, rekao je da je njegov tim veoma blizu da ostvari rezultat o kojem na početku sezone nisu ni sanjali, ali da se oni zasluženo nalaze tu gde jesu.