Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Anglisti dobili diplome pune grešaka

Bivši studenti Odseka za anglistiku Filozofskog fakulteta, koji su posle dve godine čekanja dobili diplome, razočarani su pravopisnim greškama koje se u njima nalaze.  

Od danas skuplji gradski prevoz

Novosađani od danas karte za autobuski prevoz plaćaju po novim cenama, pa tako karta za gradsku vožnju košta 55 dinara, umesto dosadašnjih 50 dinara.

Nikolić: Nećemo se predati protiv Burse

Trener FK "Vojvodina" Marko Nikolić rekao je da je turski Bursaspor izuzetno jak protivnik, ali da se njegovi igrači neće predati i sa puno samopouzdanja dočekuju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope na stadionu "Karađorđe".

Sinema Siti od 26. avgusta

Internacionalni filmski festival "Sinema siti" u Novom Sadu predstaviće od 26. avgusta do 1. septembra 130 filmskih ostvarenja svrstanih u 11 selekcija.

Sindikalci tuže direktora "Stana" zbog otkaza

Sindikat zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Novog Sada podneo je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv direktora JKP "Stan" Ilije Trninića, zato što smatraju da je otpuštanjem sindikalca povredio pravo na štrajk.  

Izmena saobraćaja oko Spensa

Saobraćaj će privremeno biti izmenjen oko Spensa od srede, 31. jula zbog rekonstrukcije vrelovoda u Ulici Vase Stajića, od Železničke ulice do Ulice Milete Jakšića, Ulice Pavla Simića i Ulice Sutjeska.