Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Oumaru može samo u inostranstvo

Sportski direktor fudbalskog kluba Vojvodina Saša Drakulić izjavio je danas da najbolji igrač Novosađana Abubakar Oumaru neće preći u Crvenu zvezdu, već da je jedina opcija za Kamerunca odlazak u inostranstvo.

Prezentacija kung fua na Štrandu

Prezentacija kung fua biće održana u petak, 12. jula, od 19 časova na centralnom platou Štranda, a za posetioce koji žele da učestvuju biće organizovana i specijalna obuka samoodbrane.

Disciplina kičme umesto Brejkersa na Trgu

Večerašnji koncert grupe Partibrejkers na Trgu slobode, organizovan u sklopu zagrevanja za Egzit festival, otkazan je zbog bolesti gitariste Nebojše Antonijevića, saopšteno je iz organizacije festivala.

"Vojna bolnica velika pomoć za Novi Sad"

U Vojnoj bolnici u Petrovaradinu, od kako je ova ustanova u februaru otvorena i za građanstvo, mesečno se obavi oko 150 operacija, što predstavlja veliku ispomoć Novom Sadu, ocenjeno je danas prilikom obilaska Vojno-medicinskog centra.

Posao preko agencije, 50 odsto manja plata

Ukoliko nezaposleni koriste usluge agencija za zapošlajvanje, moglo bi im se dogoditi da budu plaćeni za 50 odsto manje, nego da su posao našli bez posrednika, uopzorili su u Savezu samostalnih sindikata Novog Sada.

Ništa od smene Brkićeve

Članica Gradskog veća Milanka Brkić ostaće na toj poziciji, zato što Skupština nije usvojila predlog o njenoj smeni.