Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

"I Vojvodina na pregovorima sa EU"

Vojvođanski sekretar za međuregionalnu saradnju Branislav Bugarski kaže da je "sasvim realno" da predstavnici te pokrajine budu uključeni u pregovore sa EU.

Kajak: Bronza Milice Starović

Milica Starović osvojila je bronzanu medalju u trci K1 na 200 metara na Mediteranskim igrama u Turskoj. U istoj disciplini, Marko Dragosavljević osvojio je zlatnu medalju.

Danas parada mini morisa

Međunarodni skup koji okuplja ljubitelje klasičnih Austin Mini automobila pod nazivom "Balkanska Minijada 2013" održava se u Novom Sadu ovog vikenda.

Radovi na vrelovodu u Danila Kiša

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" u ponedeljak, 1. jula 2013. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Danila Kiša broj 33.

"Pao" još jedan diler

Novosadska policija juče je zadržala u pritvoru meštanina S.J. (24) zbog osnovane sumnje da je proizvodio i prodavao opojne droge i nedozvoljeno držao oružje.

Danas 15. "Kritična masa"

Danas od 17 časova održaće se Kritična masa, mesečna masovna biciklistička vožnja kroz Novi Sad čija je svrha druženje, reanimacija kulture bicikla u Novom Sadu i povećanje vidljivosti i bezbednosti biciklista.

Pritvor za troje uhapšenih u akciji "Urbanizam"

Posle višečasovnog saslušanja u Višem sudu u Novom Sadu, istražni sudija Tatjana Đurašković odredila je pritvor do 30 dana za troje od četvoro Novosađana koji se sumnjiče da su zloupotrebili službeni položaj kao odgovorni u Gradskoj upravi za urbanizam i JP "Urbanizam".