Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Manje novca u budžetu Novog Sada zbog poreza

"Na osnovu izmena zakona o porezu na zarade zaposlenih, Novi Sad će imati za 860 miliona dinara smanjene prihode", rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i naveo da je u toku priprema rebalansa gradskog budžeta, za sednicu Skupštine grada 5. jula.

Poplavni talas stiže 15. juna, Novi Sad bezbedan

Poplavni talas koji u našu zemlju stiže iz Mađarske biće viši nego što je prvobitno bilo očekivano, ali i pored toga Novi Sad neće biti ugrožen, izjavio je rukovodilac sektora za odbranu od poplava u preduzeću Vode Vojvodine, Mirko Galonja.

Isključenja struje za 7. jun

Deo Novog Sada, Sremske Kamenice, Futoga, Sremskih Karlovaca, Čerevića, Petrovaradina i Banoštora u petak, 7. juna neće imati struje.

Motociklisti povređeni na Futoškom putu

Motociklista i njegov saputnik jutros su teško povređeni u saobraćajnoj nesreći na Futoškom putu i u kritičnom stanju su prevezeni u Urgentni centar, rekla je portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.

Pokradeni pokojnici na Čeneju

Nepoznati počinioci otvarali su grobove na Čeneju, ulazili u njih i pljačkali kovčege sa posmrtnim ostacima, ali su ostali "kratkih rukava" jer u sanducima uglavnom nije bilo nikakvih dragocenosti..