Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Za sada bez blokade Dunava

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se danas sa radnicima preduzeća "Dunav grupa agregati" u upravnoj zgradi tog preduzeća sa kojima je razgovarao o problemu ostvarivanja njihovih prava.

Izgrađena pešačka staza u Rumenki

Zavod za izgradnju grada završio je izgradnju nove betonske pešačke staze u Ulici oslobođenja, na potezu od Ulice narodne vojske do Ulice nove 2 (desna strana saobraćajnice iz pravca Novog Sada) u Rumenki.

Počele 56. Zmajeve dečje igre

Zmajeve dečje igre pod sloganom "Pozdravi mi sve na ovom svetu" otvorio je danas pesnik Miroslav Cera Mihailović u dvorištu Zmajeve kuće u Sremskoj Kamenici.

Vučević: Još 300 radnih mesta u BIG-u

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da će će do kraja godine u Tržnom centru izraelske Kompanije "Big -Si", koji je najveći Tržni centar u Vojvodini, posao dobiti još oko 300 nezaposlenih Novosađana.

Pripravnost na poplave u Novom Sadu na najvišem nivou

Predsednik Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić sa rukovodstvom Javnog vodoprivrednog preduzeća Vode Vojvodine obišao je danas ustavu na Kanalu Dunav-Tisa-Dunav kod Novog Sada, kojom se reguliše vodostaj Dunava, kao i centralni magacin za odbranu od poplava ovog preduzeća.

ZIG nudi reprogram duga investitorima

Novi Sad je, radi pokretanja zamrle stanogradnje, na predlog ZIG-a i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj uveo olakšice investitorima za uređenje građevinskog zemljišta.