Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Srušena čarda "Na kraj sveta"

Iako je vladika Porfirije, starešina manastira Kovilj, obećao da će legendarna čarda "Na kraj sveta" biti samo renovirana, objekat je za vikend srušen.

FOTO: Duh Agate Kristi usred Futoga

Prepuna sala teatra Kulturno-informativnog centra "Mladost" u centru Futoga ispratila je proteklog vikenda ovacijama premijeru kultne predstave "Mišolovka", po tekstu čuvene Agate Kristi.

Jugović osvojio Kup Srbije u šahu

Šahisti Jugovića iz Kaća iznenadili su favorite i osvojili Kup Srbije u Banji Koviljači koji je prvi put igran pod imenom proslavljenog velemajstora Svetozara Gligorića.

Novosadski kafići više neće biti noćni klubovi

Gradska vlast priprema nove odluke, kojima bi trebalo da bude definisano šta su kafići, a šta noćni klubovi i ograniči njihovo radno vreme, jer su pojedini lokali koristili lokalne i republičke propise i registrovali se za noćni rad.

Kusturica deklaracijom otvorio Sterijino pozorje

Reditelj Emir Kusturica večeras je otvorio 58. Sterijino pozorje u Novom Sadu izgovorivši svoju deklaraciju u kojoj je predložio da reprezentacija velikana u istoriji Vojvodine bude jedina prava i njena večna deklaracija.

Vignjević: Sa Pinto nije korektan

Trener fudbalera Vojvodine, Nebojša Vignjević smatra da je nekorektno zvog navijača da trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto u nedelju na "Karađorđu" protiv Vojvodine izvede omladince.