Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vojvodina bolja od Radničkog

Fudbaleri Vojvodine savladali su danas u Novom Sadu ekipu Radničkog iz Niša rezltatom 3:2 i dva kola pred kraj prvenstva dodatno se učvrstili na trećem mestu Super lige.

Kad će rekonstrukcija "Karađorđa"?

Uprava fudbalskog kluba Vojvodina zatražila je danas od gradonačelnika Novog Sada odgovor na pitanje kada će početi rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i saopštila da neće igrati evropske mečeve nigde drugde.

Kraj snova o duploj kruni

Rukometаši Zаječаrа, prvi su finаlisti Kupа Srbije zа rukometаše, pošto su u Pаnčevu sаvlаdаli novosаdsku Vojvodinu 36:34, posle boljeg izvođenjа sedmerаcа.

Vojvodina još bez Jadranske lige

Košarkaši Vojvodine nisu uspeli da u 12. kolu Superlige savladaju ekipu Radničkog iz Kragujevca, pošto su gosti bili bolji rezultatom 85:78 (17:20, 16:24, 27:23, 18:18).

Pobeda vodi u Jadransku ligu

Košarkaši Vojvodine ugostiće u 12. kolu Superlige ekipu Radničkog iz Kragujevca koji je direktan protivnik za plasman u Jadransku ligu.

Novi Sad protiv GMO: Usvojena Deklaracija

Skupština Grada Novog Sada usvojila je Deklaraciju protiv korišćenja, uzgoja i prometa genetskih modifikovanih organizama (GMO) na teritoriji Novog Sada, koju je predložila Odbornička grupa Demokratske stranke Srbije (DSS).