Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Isključenja struje za 14. maj

Delovi Novog Sada, Čerevića, Kisača, Sremske Kamenice, Veternika, Futoga, Begeča, Bukovca i Petrovaradina u utorak, 14. maja neće imati struje.

Taksisti u gubitku zbog praznične tarife

Vlasnici osam novosadskih taksi udruženja podneće Ustavnom sudu zahtev za ocenu ustavnosti gradske odluke kojom je propisano da taksi vožnja tokom praznika bude naplaćivana po tarifi koja je 100 odsto skuplja od uobičajene.

Zlato za harmonikaše AKUD "Sonja Marinković"

Orkestar harmonika Akademskog kulturno-umetničkog društva "Sonja Marinković", pod dirigentskom palicom profesora Gorana Penića, osvojio je zlatnu medalju na međunarodnom muzičkom festivalu u Insbruku u Austriji.  

Peticija za Republiku Vojvodinu

Aktivisti Vojvodjanske partije počeli su juče u Novom Sadu da prikupljaju potpise za peticiju za izmenu Ustava Srbije i za Vojvodinu kao republiku unutar složene države Srbije.

RK Vojvodina šampion Srbije

Rukometaši Vojvodine novi su prvaci Srbije pošto su u poslednjem kolu šampionata savladali u Nišu Železničar koji se borio za opstanak sa 28:25.

Danas akcija povećanja bezbednosti u saobraćaju

Danas će novosadski srednjoškolci, zajedno sa članovima Saveta za bezbednost saobraćaja, deliti prolaznicima edukativno-informativne flajere na tri lokacije koje predstavljaju "crne tačke" u gradskom saobraćaju.

Grad će obezbediti novac za robotičare

Grad će obezbediti novac za đake Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" koji su otputovali na takmičenje u Francusku, rekao je član Gradskog veća zadužen za obrazovanje Radomir Dabetić.