Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vlada Vojvodine pomaže boravak studenata u inostranstvu

Studenti i dekani fakulteta Novosadskog univerziteta potpisali su danas sa Vladom Vojvodine ugovore o sufinansiranju studijskog boravka studenata u inostranstvu u okviru projekta "Campus Europae", čija ukupna vrednost iznosi oko četiri miliona dinara.

LSV traži vanrednu sednicu o bezbednosti

Odbornička grupa LSV podneće inicijativu za sazivanje vanredne sednice Skupštine grada na kojoj bi jedina tačka dnevnog reda bila bezbednost u Novom Sadu, saopštila je danas ta stranka.

Audicija za predstavu "S.O.S."

Audicija za glumce i glumice za pozorišnu predstavu "S.O.S." održava se 7. maja u Tehničkoj školi "Mileva Marić Ajnštajn" ( Gagarinova 1).

Partizan poveo protiv Vojvodine

Vaterpolisti Partizana pobedili su danas u Beogradu ekipu Vojvodine sa 11:8 (3:2, 2:4, 1:1, 5:1) i tako poveli u duelu za treće mesto plej-ofa srpskog prvenstva.

Novosadske harmonike najbolje u Puli

Orkestar harmonika Akademskog kulturno-umetničkog društva "Sonja Marinković" iz Novog Sada, pod dirigentskom palicom profesora Gorana Penića, apsolutni je pobednik 38-og međunarodnog takmičenja solista i orkestara harmonika u Puli.

Vojvodina ubedljiva u Ivanjici

Još jedna potvrda da su fudbaleri Vojvodine u odličnoj formi stigla je danas iz Ivanjice gde su Novosađani domaći Javor savladali sa 4:0.