Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Školske sale vraćaju đacima

Inicijativa da učenici novosadskih osnovnih škola imaju prioritet u korišćenju fiskulturnih sala do 22h, u odnosu na rekreativce koji ih sada iznajmljuju, mogla bi da zaživi već od početka naredne školske godine, saznaje 021.

Zoran Đerić novi direktor časopisa "Scena"

Teatrolog Zoran Đerić imenovan je za novog glavnog i odgovornog urednika pozorišnog časopisa "Scena", koji će uređivati sa još osam novih saradnika iz sveta pozorišne umetnosti, saopštila je danas uprava Sterijinog pozorja.

Radnici NIS-a strahuju od otkaza

Članovi Nezavisnog sindikata Naftagasa organizovali su protest ispred poslovne zgrade Naftne industrije Srbije (NIS) zbog straha od otpuštanja radnika iz ove kompanije.

Vozovi kasne zbog krađe delova pruge

Lopovi sve učestalije kradu šine, tegove i kablove sa pruga, zbog čega postoji realna opasnost od tragedije, kaže šef Železničke stanice u Novom Sadu Jovo Milanović.

Novosadska deca navučena na kocku

U Centru za prevenciju i odvikavanje od patološkog kockanja "Život nije igra", leče se pacijenti od 17 do 73 godine, a sve je veći broj žena i maloletnika koja se javljaju za pomoć.

Nagrađena Galerija Matice srpske

Galerija Matice srpske je među 15 kandidata nominovanih za nagradu "Dečji muzej 2013" koju dodeljuju međunarodne organizacije Evropska muzejska akademija i Hands On! International.