Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Kako se finansira Treća Srbija?

Finansijske tokove udruženja Treća Srbija nijedna institucija nema obavezu da kontroliše, bez obzira na činjenicu da njeni predstavnici obavljaju političke funkcije u Novom Sadu, pokazalo je istraživanje Radija 021.  

"Radosno detinjstvo" bez direktora

Višemesečno nezakonito vođenje Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" prošle nedelje je završeno, tako što je bivši direktor Borislav Samardžić, koji je nezakonito smenjen letos podneo neopozivu ostavku, a novi direktor Marko Grgurović razrešen je dužnosti.

40 kabina za osobe sa posebnim potrebama

JKP "Gradsko zelenilo" pozvaloje danas udruženja osoba sa invaliditetom i osobe sa posebnim potrebama sa teritorije grada da konkurišu za 40 kabina na Štrandu koje su rezervisane za njih.

Želimiru Žilniku nagrada Kratkog metra

Ovogodišnji dobitnik Nagrade za životno delo Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma je Želimir Žilnik, jedan od najuglednijih i najnagrađivanijih domaćih autora, poznat u svetu po svom umetničkom i društvenom angažmanu.

Upis poljoprivrednih gazdinstava i 1. aprila

Poslednji dan za registraciju ili obnovu registracije gazdinstava koja žele da ostvare pravo na podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvojuće biće 1. april pošto je 31. mart neradan dan, saopšteno je iz Gradske kuće.

Obeleženo 14 godina od početka NATO bombardovanja

Delegacije Grada Novog Sada, garnizona Novi Sad, ORVS Grada Novog Sada, SUBNOR Novi Sad i porodica poginulih pripadnika Vojske Srbije danas su položili vence povodom obeležavanja 24. marta - Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju.