Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Policija pojačala patrole na Naselju

Nakon pucnjave i sve češćih navijačkih obračuna među maloletnicima, novosadska policija pojačala je prisustvo na Novom naselju u večernjim satima i vikendom, a u proteklih mesec dana nekoliko puta su sprovođene racije na otvorenom.

Lekari iz Kamenice usavršavaće se u Kanadi

Generalni direktor Kraljevske komore hirurga i lekara Kanade Endrju Padmos posetio je danas tri instituta u Sremskoj Kamenici povodom uspostavljanja programa razmene lekara između Srbije i Kanade.

Kalanović: Uskoro ugovor o gradnji autoputa Novi Sad-Ruma

Ministarka regionalnog razvoja i lokalne samouprave Verica Kalanović, tokom današnjeg razgovora sa predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem o daljoj saradnji na realizaciji projekta gradnje autoputa Novi Sad-Ruma, sa tunelom kroz Frušku Goru, naglasila je da će predstojeći korak biti potpisivanje ugovora sa Kineskom korporacijom za puteve i mostove.

Vratili se zavejani atletičari sa 39 medalja

Iz Dortmunda su se danas u Novi Sad vratili članovi podmlatka Atletskog kluba "Vojvodina" koji su pre takmičenja proveli više od 30 sati zavejani na autoputu u Mađarskoj zbog čega je bilo neizvesno da li će stići na vreme.

Počelo Novosadsko proleće

U SPC "Vojvodina" danas je svečano otvoreno 23. Novosadsko proleće, na kojem ove godine učestvuje oko 200 izlagača iz oblasti hortikulture, pčelarstva, organske poljoprivrede i starih zanatata.

Voša dočekuje Donji Srem

Fudbaleri Vojvodine danas na svom stadionu dočekuju ekipu Donjeg Srema, u utakmici koja novosadskom prvoligašu može da donese bodovno poravnanje sa drugoplasiranom Crvenom zvezdom.

Rebalansa gradskog budžeta (ne)će biti

Na dnevni red martovske sednice Skupštine grada, koja se održava u petak, nije uvrštena najavljena stavka rebalansa budžeta, budući da isplata odštete od 1,5 milijarde dinara ATP "Vojvodina" još uvek nije realizovana.