Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Nagrađeni učesnici projekta Ekoprofit

U Gradskoj kući danas su dodeljene nagrade kompanijama koje su učeštvovale u projektu Ekoprofit, koji su zajednički pokrenuli Grad Novi Sad, Austrijska agencija za razvoj i konzorcijum Denkštat iz Beča.

Zamenica ombudsmana: Svi Novosađani jednaki

Gradske vlasti moraju uvažiti preporuku da na displejima gradskih autobusa u Novom Sadu ne može biti samo ćirilični natpis izjavila je zamenica pokrajinskog ombudsmana za prava nacionalnih manjina Eva Vukašinović.

Protest protiv ljotićevske izložbe u "Prometeju"

Društvo za istinu o NOB i Jugoslaviji i Savez antifašista Srbije – Pokrajinski odbor za Vojvodinu i novosadska organizacija najooštrije osuđuju održavanje izložbe "Ni koledž, ni tamnica-vaspitni zavod u Smederevskoj Palanci od 1942-1944" u "Prometeju", vlasnika Zorana Kulundžije.

Kamenica noćas bez telefona

U Sremskoj Kamenici će noćas doći do prekida telefonskog saobraćaja, zbog modernizacije mreže, najavljeno je iz Telekoma Srbija.

Bez tople vode na Novom naselju

Zbog radova na otklanjanju havarije na vrelovodnoj mreži Bulevara Slobodana Jovanovića, danas su bez tople vode ostali stanovnici većeg dela Novog naselja.

Logor predstavljaju kao "obrazovnu instituciju"

U novosadskoj knjižari "Prometej" trenutno se održava ljotićevska propagandna izložba "Ni koledž, ni tamnica", koja predstavlja Zavod za prinudno vaspitanje omladine u Smederevskoj Palanci kao pozitivnu, obrazovnu ustanovu, upozorava Antifašistička akcija Novog Sada.