Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novi Sad ostao bez vode

Bez vode je jutros ostao skoro ceo Novi Sad i prigradska naselja. Na nižim spratovima vode još uvek ima, ali je slab pritisak.

Vojvodina traži prihode od akciza

Potpredsednik Vlade Vojvodine Dragoslav Petrović izjavio je da će pokrajina tražiti da joj se ustupi 43 odsto prihoda od akciza sakupljenih na teritoriji Vojvodine.

Prvi poraz košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine izgubili su u 7. kolu Košarkaške lige Srbije od ekipe Slobode iz Užica, rezultatom 90:88, čime su prekinuli niz od šest uzastopnih pobeda.

Počinje Novosadski džez festival

Glavni muzički program Novosadskog džez festivala počinje danas u Srpskom narodnom pozorištu (SNP) nastupom Big benda džez omladine Vojvodine, a trajaće do 17. novembra.

Besplatno snimanje albuma za demo bendove

Muzički centar CES u saradnji sa Nokturn (Nocturne) magazinom organizuje u subotu i nedelju drugi Free Demo Weekend tokom koga će neafirmisani bendovi dobiti priliku da besplatno snime autorske numere.

Odobreno poskupljenje taksi prevoza

Gradsko veće odobrilo je poskupljenje taksi usluga, tako da će start biti 70 dinara, umesto sadašnjih 40 dinara, a cena vožnje će zavisiti od zone i dnevne ili noćne tarife.

Poneti vodu u obdanište

Pošto zbog obimnih radova na pogonu za preradu i distribuciju vode, tokom dana u Novom Sadu i okolini neće biti vode od 8 sati do večernjih časova, Radosno detinjstvo obaveštava roditelje da kada budu dovodili decu u vrtić sa sobom ponesu pola litra vode za piće i vlažne maramice.