Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vojvodina će proizvoditi GMO hranu?

Vojvođanski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić i državni sekretar slovačkog Ministarstva poljoprivrede Štefan Adam dogovorili su se u Novom Sadu da stručnjaci iz Vojvodine posete Slovačku, kako bi se upoznali s propisima u oblasti proizvodnje genetski modifikovanih kultura i semena.

Isključenja struje za 9. novembar

Delovi Novog Sada, Rakovca, Sremskih Karlovaca, Banoštora, Čerevića i Kaća, kao i cela naselja Sviloš, Grabovo i Lug u petak, 9. novembra neće imati struje.

Na "Sjaju" oko 50 izlagača

Na Međunarodnoj izložbi zlatarstva i časovničarstva "Sjaj", koja je otvorena danas i traje do nedelje, 11. novembra, proizvode i najnovija dostignuća u tim delatnostima predstavlja oko 50 izlagača iz Turske, BiH, Makedonije, Hrvatske, Nemačke i naše zemlje.

MMA legenda Džef Monson na Spensu

Novi Sad će 1. decembra biti domaćin velike MMA priredbe, a glavna zvezda biće bivši izazivač za šampiona teške katergorije UFC šampionata Džef Monson.

Jerkov: Niko iz LSV ne prelazi u URS

Niko od odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine neće preći u redove druge političke stranke niti će na bilo koji drugi način učestvovati u ojačavanju aktuelne gradske vlasti, izjavila je danas portparolka LSV-a Aleksandra Jerkov.

SNS demantuje "Rome" o njihovoj uspešnosti na izborima u Bukovcu

Broj glasova Romske demokratske stranke u Bukovcu koje je ova partija osvojila na izborima u maju, ne može se porediti sa njihovim učinkom na nedeljnim izborima za članove Saveta i Nadzornog odbora Mesne zajednice Bukovac, izjavila je potpredsednica gradskog odbora SNS Jasmina Obradović.