Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Počinje potpuna blokada Dunava

Nezadovolji radnici "Dunav grupe agregati", koji već sedmi dan blokiraju Dunav zbog neisplaćenih zarada, najavili su od danas radikalizaciju štrajka nakon neuspelog sastanka sa vlasnikom ovog preduzeća Dušanom Borovicom.

Završava se Lorist

Sajmove lova, ribolova, sporta i prateće manifestacije Lorista, Sajam turizma i Sajam konjarstva u Novom Sadu ove je godine videlo 44.000 posetilaca, što je za 10 odsto više nego lane, saopštili su danas organizatori.

Partizan pregazio Vojvodinu

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Vojvodine rezultatom 0:3 (0:1), u meču sedmog kola Jelen Superlige. Golove za Beograđane postigli su Ostojić u četvrtom, Ilić u 61. i Marković u 84. minutu.

I Novosadski univerzitet želi na Šangajsku listu

U narednih tri do pet godina realno je da i Univerzitet u Novom Sadu uđe na Šangajsku listu, među 500 najboljih univerziteta u svetu, izjavio je pomoćnik ministra prosvete zadužen za naučno-istraživački rad Tibor Sabo.

Veliki kik-boks turnir u subotu na Spensu

Osam boraca iz cele Srbije, odmeriće snage u ringu koji će u subotu, 29. septembra, biti postavljen u Maloj sali Spensa, u okviru velikog turnira pod nazivom "Prvi srpski security K-1 Grand prix".

"Solarno drvo" ne radi zbog vandala

Novosađani više ne mogu da koriste "solarno drvo" za punjenje mobilnih telefona, koje se nalazi na platou Spensa, a postavljeno je pre godinu dana, jer su sa njega iščupani svi kablovi.

Vanredni vozovi za Karlovce

Železnice Srbije će u subotu i nedelju uvesti četiri vanredna voza na relaciji Novi Sad - Sremski Karlovci - Novi Sad, zbog velikog interesovanja za putovanje na "Karlovačku berbu grožđa".