Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Sve manje šanse za generalni štrajk u Čistoći

Nakon današnjeg sastanka između novog rukovodstva i predstavnika samostalnog sindikata u "Čistoći", u petak bi trebalo da bude konačno poznato da li će radnici tog preduzeća u ponedeljak stupiti u najavljeni štrajk.

Vučić se izvinio Dnevniku

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić danas se javno izvinio uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u listu Dnevnik zbog, kako se navodi u saopštenju iz njegovog kabineta, "grube i glupe greške koju je načinio nenamerno nipodaštavajući ovaj list".

Neizvesna gradnja optičke mreže u Novom Sadu

Iako je ugovor o javno-privatnom partnerstvu između "Informatike" i slovenačkog konzorcijuma "Sago" za gradnju optičke mreže potpisan još pre pet meseci, još uvek je neizvesno da li će doći do realizacije.

Semafor na crnoj tački sledeće nedelje

Radovi na postavljanju semafora na jednoj od saobraćajnih crnih tački na prelazu kod stadiona "Karađorđe", na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Vojvođanske ulice trebalo bi da budu završeni do kraja meseca.

Slučaj "Betanija" prosleđen policiji i tužilaštvu

Povodom smrti nekoliko nerođenih beba u porodilištu "Betanija" naloženo je sprovođenje spoljnog stručnog nadzora u toj ustanovi, a samu istragu će voditi nadležni organi, ponovila je ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović.