Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

GO DS: Zapošljavanja ne mogu naneti štetu Gradu

Gradski odbor Demokratske stranke je saopštio da je neosnovan strah da zapošljavanjima u novosadskim javno-komunalnim preduzećima može doći do bilo kakve štete po Grad Novi Sad, budući da masa zarada ni u jednom preduzeću nije probijena.

Oko 200 novozaposlenih u Zelenilu, Čistoći i Vodovodu

Nakon što je objavljeno da je samo u jednom danu, 1. septembra u Gradskom zelenilu zaposleno 102 radnika na neodređeno i 23 na određeno, predstavnici sindikata još dva preduzeća izneli su podatke o masovnim zapošljavanjima kada se saznalo da postoji većina za smenu gradske vlasti.

Prave alternativni vodič kroz Novi Sad

Omladinski centar "CK13" raspisao je konkurs za Alternativni vodič kroz Novi Sad sa ciljem pravljenja prvog alternativnog novosadskog turističkog vodiča i osmišljavanja alternativne ture kroz Novi Sad.

Ćurčić vratio pečat stranke iako je tvrdio da ne postoji

Novosadski odbornik Živko Ćurčić, koji je izbačen iz vlaške stranke Nijedan od ponuđenih odgovora kada se saznalo da će se prikloniti koaliciji koja želi da sruši sada bivšu gradsku vlast, vratio je pečat stranke predstavniku gradskog ogranka NOPO Milovanu Radinu.

Remi na Karađorđu

Fudbaleri Vojvodine odigrali su sinoć u Novom Sadu sa Jagodinom 1:1 u 5. kolu prvenstva Srbije.

Vučević: Neće biti lova na veštice niti osvete

Novi gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potvrdio je da Grad na više računa ima nešto manje od šest milijardi dinara kako je to ranije tvrdio njegov prethodnik Igor Pavličić, ali da tek očekuje izveštaj od uprave za finansije.

Danas humanitarni turnir za malu Milicu

Na terenima kraj Dunavskog parka danas se održava humanitarni turnir u malom fudbalu čiji je cilj prikupljanje sredstava za lečenje osmogodišnje Novosađanke Milice Jovanović koja pati od teškog oboljenja mozga.