Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

NOPO tuži izbačenog člana zbog stranačkog pečata

Novoizabrani predstavnik gradskog ogranka vlaške stranke NOPO Milovan Radin najavio je za Radio 021 da će podneti najmanje jednu prijavu protiv izbačenog člana Živka Ćurčića koji raspolaže mandatom te stranke u novosadskom parlamentu.

Na meti Toplane 59 zgrada u Novom Sadu

Toplana je saopštila da se to preduzeće nalazi u veoma teškoj finansijskoj situaciji zbog neisplaćenih potraživanja za grejanje i toplu vodu zbog čega je, kako kažu, ugrožen početak grejne sezone.

Kapetanija zabranila blokadu Dunava

Oko 370 radnika nekadašnjeg preduzeća "Heroj Pinki" koje sada posluje u sastavu "Dunav grupa agregati" u vlasništvu biznismena iz Rume Dušana Borovice zakazalo je za podne blokadu Dunava, uprkos tome što je Kapetanija Novi Sad zabranila da se blokira plovni put.

Sutra ponovo blokada Dunava kod nekadašnjeg Žeželja

Više stotina radnika "Dunav grupa agregata" blokiraće sutra oko podneva Dunav kod Novog Sada ako im danas ne bude isplaćeno šest zaostalih plata i sedam dvonedeljnih troškova boravka na brodu, kao i doprinosi za zdravstveno osiguranje.

Podzemni kontejneri potencijalno opasni?

Postavljanje i održavanje podzemnih kontejnera u Novom Sadu vrši se nepravilno, zbog čega može biti više štete nego koristi, kaže za Radio 021 predsednik Gradskog odbora "Zelenih Srbije" Goran Čabradi.