Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novine na 4. Fotomaratonu

Najveći godišnji fotografski događaj u Novom Sadu - Fotomaraton koji će četvrti put biti održan 1. septembra u centru grada, imaće bogat i zanimljiv program, najavili su danas organizatori te manifestacije.

Odnošenje baštenskog otpada do 24. avgusta

Baštenski otpad će se u narednim danima odnositi iz Rumenke, sa Sajlova, Adica, Avijatičarskog naselja, Grbavica - po pozivu, Sremske Kamenice, Ledinaca, Bukovca, Podbare, Salajke, Čeneka, Adamovićevog naselja, Detelinare, dela Staničnog bulevara, Velikog Rita, Malog Beograda i Pejićevih salaša.

U Novom Sadu 37.500 zahteva za legalizaciju

U protekle tri godine u Novom Sadu je podneto više od 37.500 zahteva za legalizovanje, od čega je u prvoj fazi obrađeno oko 95 odsto predmeta odnosno sačinjeno oko 35.000 dopisa za dopunu dokumentacije.

Marin Malešević završava snimanje drugog filma

Reditelj Marin Malešević završava snimanje svog drugog igranog filma "Apofenija", po scenariju Dragana Stankovića, a poslednja klapa biće 26. avgusta u Novom Sadu, najavio je producent - Filmska radna zajednica Filmski front.

"Kancelarija Vojvodine u Briselu nastavlja da radi"

Vojvođanski sekretar za međuregionalnu saradnju Branislav Bugarski izjavio je da će kancelarija Pokrajine u Briselu nastaviti da radi i nakon odluke Ustavnog suda Srbije kojom je osporen deo nadležnosti Vojvodine, a među njima i postojanje te kancelarije.