Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novi Sad najtopliji

Najtopliji grad u Srbiji u 10 časova bio je Novi Sad u kome je tada izmerena temperatura od 32 stepena, a u Beogradu je temperatura bila niža za jedan stepen, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prskanje komaraca od nedelje

Prskanje komaraca sa zemlje i iz vazduha na području Novog Sada i prigradskih naselja biće obavljeno od nedelje 1. jula do nedelje 15. jula, saopštila je "Ciklonizacija".

Bez SPS-a u pokrajinskoj Vladi

Predsednik vojvođanske vlade i potpredsednik DS Bojan Pajtić izjavio je danas da će pokrajinska vlada biti formirana najkasnije do 10. jula, a da SPS neće biti njen deo ukoliko napravi republičku vladu suprotno volji građana Vojvodine.

SRS i Dveri ipak neće sa DS?

Liga socijaldemokrata Vojvodine spremna je da sa Demokratskom strankom postigne dogovor i formira gradsku vladu, ali ukoliko demokrate zaista žele da vlast u Novom Sadu formiraju uz pomoć Dveri, DSS-a i radikala, Liga će bez razmišljanja otići u opoziciju, kaže za Radio 021 zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

Štrand u znaku rukometa na pesku

Šesti međunarodni turnir u rukometu na pesku, koji se od 29. juna do 1. jula održava na novosadskom kupalištu Štrand, okupiće 13 ekipa, šest u muškoj i sedam u ženskoj konkurenciji, kaže glavni organizator turnira Branislav Radišić.

Novosađani u petak kreću biciklom za London

Petočlana ekipa biciklista, predvođena iskusknim biciklo-maratoncima iz kluba "Meridian", Miloradom Majkićem i Draganom Furtulom, kreće na put iz Novog Sada za London kako bi srpskim olimpijcima odneli potpise podrške i navijačke pozdrave.