Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

SKCNS će sarađivati sa MTV Srbija

Albumi bendova koje izdaje novosadski Studentski kulturni centar uskoro će biti dostupni publici iz cele zemlje, jer ta ustanova započinje saradnju sa kanalom MTV Srbija.

Majka da plati jer joj je ćerka izujedana

Grad Novi Sad potražuje od samohrane majke Slavice Behare da vrati 236.000 dinara odštete koju je dobila kada joj je pre osam godina ćerku po licu izujedao pitbul terijer, jer je sud preinačio tu odluku.

Jugović zaustavljen u polufinalu kupa

Rukometaši Jugovića nisu uspeli da se plasiraju u finale nacionalnog kupa pošto su u polufinalnom meču odigranom u Boru poraženi od subotičkog Spartaka rezultatom 32:31.

Žene masovno vežbale kod Spensa

Više desetina Novosađanki učestvovalo je na javnom času vežbanja koji je u subotu održan kod Spensa u sklopu edukativne kampanje "Čvrsto sam rešila", a koja predstavlja savremeni vodič za zdrav život žene u menopauzi.

Vojvodina ide u Čačak na pobedu

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju čačanskom Borcu u pretposlednjem kolu Superlige i neophodna im je pobeda kako bi zadržali šanse da se plasiraju u evropsko takmičenje.

Jovanović: Dobro se znaju odgovorni za spor oko MAS-a

"Novi Sad će preko Gradskog javnog pravobranilaštva učiniti sve kako bi zaštitio interese i imovinu grada", izjavio je prilikom obilaska MAS-a predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, osvrćući se na presudu Privrednog suda u Novom Sadu, po kojoj grad, na ime odštete, preduzeću ATP "Vojvodina" treba da plati milijardu i 333 miliona dinara.