Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vraćena imovina Jevrejskoj opštini

Predsednik Vlade AP Vojvodine Bojan Pajtić i  predsednik Jevrejske opštine Novi Sad Goran Levi potpisali su danas sporazume u vezi sa vraćanjem imovine Jevrejskoj opštini.

Od utorka autobuska linija do akva parka

Gradsko saobraćajno preduzeće sklopilo je sa Akva parkom "Petrolend" ugovor o prevozu do novog turističko-rekreativnog kompleksa u Bačkom Petrovcu. Autobusi GSP-a od 1. maja prevoziće zainteresovane svakog dana do akva parka, najveće zabavne atrakcije u Srbiji na vodi.

Završene Tozina i škola Kosta Trifković

Završeni su radovi na proširenju osnovnih škola "Svetozаr Mаrković Tozа" i "Kostа Trifković", za koje je novаc obezbedilа Vlаdа Srbije zаjmom od Evropske investicione bаnke.

Novi Sad bez blokada

Danas nisu blokirani izlaz iz Novog Sada ka Čeneju i put prema Beočinu, gde su juče bile postavljene blokade, saznajemo u Gradskom saobraćajnom preduzeću.

U junu regata vodama Vojvodine

Ljubitelji plovidbe i ove godine imaće priliku da krstare ravnicom od 24. juna do 4. jula u okviru regate koju organizuju "Vode Vojvodine".

Povoljni krediti za mala i srednja preduzeća

Vlasnici malih i srednjih preduzeća, zemljoradničke zadruge i preduzetnici od četvrtka će moći da konkurišu za povoljne kredite pokrajinskog Garancijskog fonda od 5.000 do 100.000 evra za kupovinu opreme.