Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Napravite svoj predizborni plakat

U susret predstojećim izborima, internet televizija 021web.tv pokrenula je posebnu stranicu na kojoj građani mogu sami da naprave svoj predizborni plakat i osmisle slogan.

Prijave pljušte, a kazni za lokale nema

"Trčika", "Martas pub", "The pub", "Ciganske noći" i "Akva kafe big", pet su gradskih lokala rekordera po broju prijava koje im je napisala komunalna inspekcija ili policija zbog kršenja odredaba o radnom vremenu ili intenzitetu buke.

Na FTN-u 53 studenta iz Libije

Novosadski Fakultet tehničkih nauka rekorder je Novosadskog univerziteta po broju stranih studenata jer su na tom fakultetu trenutno upisana čak 53 studenta iz Libije, a pet je u svoju domovinu već odnelo diplome novosadskog fakulteta.

Srbijagas donirao stipendije najboljim đacima

Generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović uručio je novčanu pomoć tog javnog preduzeća Centru za borbu protiv bolesti zavisnosti u Čeneju Zajednica "Zemlja Živih", koji radi pod upravom Eparhije bačke.

Više autobusa kroz Ribnjak

Nakon pritužbi građana na izmene na linijama ka sremskoj strani grada, koje su iznete i putem Radija 021, Gradsko saobraćajno preduzeće je rešilo da od ponedeljka poveća broj polazaka i izmeni deo trase linije 69 koja prolazi kroz naselje Ribnjak.

Šunka fest početkom juna

Drugi festival šunke i pršute "Šunka fest" biće održan od 7. do 10. juna na Novosadskom sajmu, a brojne promocije biće upriličene u gradu i po restoranima, saopštilo je danas udruženje Vojvođanski prozori, organizator ove manifestacije.